duminică, 14 decembrie 2008

Doua ore, atat m-a tinut un trip movie

Lume multa, parca te sufoca in sala aia mica si veche. Tineri, multi tineri. Cu plete, cu piercing, cu barba, moace bizare, fetze un pic imbujorate de frig - fumasera afara. Multa foiala, in ultima clipa unii au zis ca e mai comod sa stea deasupra, sa-i calareasca vizual pe aia mici de jos.

Injuraturi, pula la tot pasul. Chicotele unor studente netrecute prin... viata cand la mai putin de trei metri de ele alte doua fete au inceput sa se sarute si sa se pipaie. Alte chicote, mai groase, fix in fatza mea, cand doi baieti, fix in fatza lor au inceput sa se linga, fix pe gat, pe gura, pe abdomen.

Apoi, ne-am calmat cu un joint. Ma rog, cine vroia altceva n-avea decat sa intinda mana si sa ia o pastila. Masa era chiar in fatza noastra. Apoi muzica... O muzica grea a la Prodigy care iti lovea timpanul. Si iar fum. Si iar sex. Si iar voma. Si iar fu... ba nu, seringa de data asta. Un pic mai intepator cum s-ar zice.

Nebunia a durat si a durut doua ore si un pic. Era o stare grea, cei din jur vroiau sa se termine pentru ca simteau ca nu mai indura. Fusese prea mult. Si sa vezi si doi calugari ca fac sex anal... Sa vezi asta langa tine!! Prea mult. Sau nu, caci iar s-a lasat fumul, iar muzica, iar sexul...

Si cand s-a aprins lumina ne uitam unii la altii ca in reclama aia la Nescafe. Aia cand se trezesc niste tineri dimineata dupa un party greu si se uita jenati unii la altii pentru ca noaptea fusese orgie. Doar ca la noi se uitau si personajele, pardon actorii care au fost cu noi in sala.



Actori care ne-au povestit cum au facut filmul Trip intr-un an, filmand cu o singura camera de mana, cu un microfon lipit cu scoci de o coada de matura, fara buget, montand ei singuri, fiind ajutati gratis de un sunetist. A, si tot ei au facut site-ul de care deja v-am zis joi parca.

Filmul e misto, mai trebuie editat si scurtat, lucru recunoscut si de actori. Mergeti sa-l vedeti daca-l mai prindeti pe undeva, se aude ca in ianuarie merge cu echipa sa la Iasi si la Cluj. La Constanta, locul unde s-a filmat, a fost deja proiectat cu mare succes la public.

2 comentarii:

Anonim spunea...

o pe naiba
prea "fumat" genul asta de film

Ovidiu Draghia spunea...

genul asta de film trebuie vazut prin filtrele: film independent zero budget si film romanesc.