miercuri, 12 noiembrie 2008

Ramayana Cafe: cum m-au dezamagit indiencele

Am fost la un ceai in Ramayana Cafe, recent deschis pe langa Gara de Nord, in spatele Ministerului Transporturilor. Sa incep cu plusurile: program non-stop, spatiu generos cu multe separeuri, kitsch coerent cu decor indian via Pta Obor, muzica stil Boolywood - ultimele la plus pentru ca dau coerenta spatiului indian.

La minusuri: ceaiul e scump si este facut in scarba: 15 lei si bei apa chioara. De altfel, il aduce imediat si nu exista in ceainic o infuzie de ceva... Apoi, am cerut fursecuri sau alte poame pe langa ceai: nu se poate comanda nimic separat, dar vine cu ceaiul o farfurioara... cu 3 (trei) fursece. In doua persoane e mai greu, ca se lasa cu bataie sau cu bale scurse cand cedezi politicos (exagerez desigur).



Inca o chestie care m-a deranjat: am vrut sa stau la subsol, insa mi s-a raspuns ca nu s-a deschis inca!! (ca in gluma cu "e inchis la non-stop") - pur si simplu fatucile indience nu au vrut sa se oboseasca sa faca gimnastica si sa coboare niste trepte.

Sursa foto: Ramayana Cafe

8 comentarii:

madalina ionescu spunea...

si ai suportat sa stai in salonul ala ca o sufragerie de bulibasa? calul mai lipsea.

trei fursece zici? de ce oare 3? ce o fi fost in capul lor> 2 nu se face, 4 e un exces, un platou e deja nunta-botez? iar 15 lei, adika osutacincizecidemii, no way. bine ca ne-ai anuntat.

Ovidiu Draghia spunea...

Pai sa-ti vanz un pont: daca luai un soi de extra-mega ceai, cred ca la fel de chior, gustibil vorbind, ei bine draga aveai un soi de turn de fursece!! Da da, erau acolo in poza vreo 15 fursece. Si extra-ceaiul cu falusul gastonomic costau doar 50 lei. Glumeti astia.

Anonim spunea...

Eu cum am intrat am si iesit. O narghilea 50 de lei??? Cred ca pina si in centru nu depaseste 20...

Totul e mult prea kitschos de altfel.

Si cind am fost eu subsolul era inaccesibil (nu "se poate deocamdata").

Anonim spunea...

Spui muzica stil Boolywood. Esti foarte amuzant! Sau vrei sa induci lumea in eroare...
La Ramayana Cafe se promoveaza muzica buna si in general mai putin cunoscuta publicului larg. Dintre genurile muzicale din playlistul cafenelei se numara neo-swing, nuevo-tango, nu-jazz, trip-hop, electro-fado si, mai rar, electro si dubstep.

Anonim spunea...

Iti recomand playlistul cafenelei de pe LastFM:
http://www.last.fm/listen/user/RamayanaCafe/personal

Ovidiu Draghia spunea...

Eu am prins muzica stil indian... Si nu era o rautate chestia cu muzica, ca nu mersesem intr-un jazz-cafe. Multumesc pentru link.

Anonim spunea...

Din pacate din Ramayana cafe cea laudata amai ramas doar decorul deosebit. Prajiturile laudate au disparut, tartinele si ele au mai ramas niste sandvisuri insipide si ceaiurile. Ceaiurile ok, dar nu deosebite, am baut ceaiuri mai bune la Rendezvous sau la Alsi Cafe.
Sa nu faceti greseala sa incercati cocktailuri ca nu au vreo legatura cu ceea ce v-ati astepta. Pentru un loc care are extrem de putini vizitatori, personalul este surprinzator de ineficient si impertinent.

Anonim spunea...

sunt niste excroci parveniti