joi, 13 noiembrie 2008

Sex in 3, sex intre ei, daca nu ai unde sa iesi in Bucuresti... Iar da cu oistea-n gard Metropotamul

Intru si eu pe Metropotam, basic un site de timp liber pentru Bucuresti, sa ma inspir pentru week end, sa vaz ce evenimente mai au loc prin urbe. Ce sa vad pe HP? Pai asta: Sexercitii, Sex in trei - pozitii. Usor mirat, pentru ca un astfel de text nu-l asteptam aici, dau click, gandindu-ma ca e ceva la misto.

Nicidecum, e un articol despre sex in 3, hetero, gay etc. cu tot cu desenele aferente. Ok, nu sunt pudibond, e minunat sa existe astfel de articole - azi tocmai am citit pe Bihoreanul ce sa mananci ca sperma sa aiba gust bun pentru partenera, iar la finalul articolului ni se ura pofta buna...



Dar pe Metropotam?? Stiu ca se vorbeste ca site-ul e vai de fundul lui din punct de vedere financiar, insa prin scaderea calitatii si, eventual, o crestere de trafic prin generozitatea userilor care cauta pr0n pe Google nu se rezolva NIMIC.

Metropotam e tot mai slab, publica putine evenimente si rar cronici de la acestea. Pacat de acest proiect care incepuse asa de frumos. Dragos Novac ar face mai bine sa-l inchida decat sa-l lase sa pice in derizoriu si penibil...

Sursa foto: Metropotam

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu iti inteleg patosul tabloid si de unde tragi tu concluzii atat de aiurea insa spui prostii atat de mari referitor la lucruri pe care nu le cunosti incat nici nu merita sa imi bat capul sa raspund punctual.

Ovidiu Draghia spunea...

Dragos, am exprimat opinia mea fata de un site pe care il apreciam foarte mult, ceea ce am si precizat.

Hai sa vedem ce te-a deranjat mai tare: faptul ca Metropotam are un content din ce in ce mai sarac? Pai nu este asa fatza de perioada de inceput a voastra? Ca nu mai aveti cronici de la multitudinea de evenimente? Sunt si nu le vad eu?

Ca site-ul nu face bani? Am spus ceea ce se aude in piata si cred ca asa este.

Zi-mi daca tie ti se pare ok, in spiritul proiectului pe care l-ai construit, articolul asta cu sex in 3. Sigur, chestia cu Google pe care am scris-o este o ingrosare, recunosc. Dar este motivata de indignarea ca un site misto, Metropotam, s-a coborat la asa ceva.

Am dreptul sa am o opinie? Sper ca da. As vrea sa comentezi doar atat: e in spiritul promovat de voi pana acum acest parteneriat care aduce articole de sex pe site-ul vostru?

Multumesc anticipat pentru raspunsul tau.

Dragos Novac spunea...

faptul ca Metropotam are un content din ce in ce mai sarac? Pai nu este asa fatza de perioada de inceput a voastra?

avem in medie, lunar, de doua ori mai multe articole decat anul trecut (iar anul trecut aveam in medie de doua ori mai multe decat acum doi ani)
-

Ca nu mai aveti cronici de la multitudinea de evenimente? Sunt si nu le vad eu?

sunt o gramada, nu le vezi tu, evident

-

Ca site-ul nu face bani? Am spus ceea ce se aude in piata si cred ca asa este.

este absolut fals - pe langa faptul ca suntem lider pe categorie ca si trafic, avem o astfel de notorietate incat ne cauta clientii pe noi. traficul in crestere in medie cu 20-30% de la o luna la alta. iar faptul ca nu suntem intruzivi pentru userii nostri inseamna ca facem un job foarte bun.

-
Metropotam, s-a coborat la asa ceva. (apropo de sex in 3)

rubrica sexercitii are deja un an si jumatate, cu cate un articol in fiecare saptamana, joia. daca nu era citita nu o continuam atata timp si nu faceam inclusiv spinoff cu sexercitii.ro

---
reiau concluzia, desi ai dreptul la o opinie habar n-ai despre ce vorbesti si tragi concluzii gresite pe presupuneri. iar ipotezele gresite de care te folosesti sunt usor verificabile in mod public

Ovidiu Draghia spunea...

Multumesc pentru punctul tau de vedere.